Ιστορικό

Από το 1958

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1958, στη Μελίκη Ημαθίας, από τον Λαγομάτη Ανάργυρο. Η κύρια ιδέα ήταν να διευκολυνθούν οι αγρότες της γύρω περιοχής, παρέχοντάς τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις καλλιέργειές τους.

Πολύ γρήγορα, η επιχείρησή μας άρχισε να αναπτύσσεται, καθώς ο ενθουσιασμός και η διορατικότητα γίνονταν γνώση και εμπειρία, συμπληρωμένη από κάθε νέο ανταγωνιστικό προϊόν στην διεθνή παραγωγή. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της Ελληνικής παραγωγής, δημιουργούσαμε ολοένα και πιο αποδοτικά και ανθεκτικά προϊόντα.

Ανοδική πορεία

Το 1990 μεταφερθήκαμε σε νέους χώρους, όπου υπήρχε ευρύτερος διαχωρισμός των γραμμών παραγωγής, με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και εποπτεία, ώστε να έχουμε ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα.

Πλέον,  η κατοχύρωσή μας στο χώρο επιβεβαιώνεται κι από την τάση να διαμορφώνουμε την αγορά με πολλές καινοτομίες.

Και συνεχίζουμε

Το 2011, με πρωτοβουλία του Λαγομάτη Γεωργίου, μπήκαμε στο πρώτο μας αναπτυξιακό πρόγραμμα, για την κατασκευή ενός νέου μεγαλύτερου και πιο εξυπηρετικού χώρου καθώς και για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού μας εξοπλισμού.

Από το 2016, η εταιρεία εξελίσσει την παραγωγή και τα μηχανήματα της, με περισσότερες ψηφιακές λύσεις και ελέγχους, για το απόλυτα αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο